Scheiden in Almelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Almelo is uw partner van A tot en met Z betreffende echtscheidingen. Binnen Scheiden in Almelo werken wij samen met een groot team van professionals. Deze professionals zijn bevoegd u verder te helpen met alle financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Almelo verzorgt niet alleen een nette echtscheiding, maar richt zich samen met u op de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheidingsconvenant

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijke overeenkomst tussen u en uw partner over de echtscheiding. In het echtscheidingsconvenant worden alle afspraken over de echtscheiding vastgelegd. Denk hierbij aan afspraken over uw woning, de kinderen en al uw gemeenschappelijke bezittingen. Het is dus raadzaam dat u die afspraken samen met uw partner overeenkomt. In het echtscheidingsconvenant staan tevens afspraken over de alimentatie.

Mediation

Bij Scheiden in Almelo begrijpen we natuurlijk dat het niet altijd even makkelijk is om afspraken te maken met uw partner. Als u en uw partner er onverhoopt niet uitkomen, kan onze mediator u altijd helpen. De mediator van Scheiden in Almelo houdt met het opstellen van het echtscheidingsconvenant zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen. Als het echtscheidingsconvenant is opgesteld zal onze financieel adviseur kijken of de gestelde doelen haalbaar zijn en onze advocaat of het echtscheidingsconvenant juridisch in orde is.