Scheiden in Almelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Almelo is uw partner van A tot en met Z betreffende echtscheidingen. Binnen Scheiden in Almelo werken wij samen met een groot team van professionals. Deze professionals zijn bevoegd u verder te helpen met alle financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Almelo verzorgt niet alleen een nette echtscheiding, maar richt zich samen met u op de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Herziening echtscheidingsconvenant

Wijzigen echtscheidingsconvenant

Het komt regelmatig voor dat mensen een echtscheidingsconvenant willen wijzigen. Of dit mogelijk is verschilt per geval. U doet er goed aan om een clausule in het echtscheidingsconvenant vast te leggen, waarbij u binnen een vastgesteld termijn het convenant kunt laten herzien. Het kan ook zijn dat u het echtscheidingsconvenant wil ontbinden omdat u ex zich niet aan de afspraken houdt. In beide gevallen kan Scheiden in Almelo u verder helpen.

Herziening echtscheidingsconvenant

Er bestaat de mogelijkheid om uw echtscheidingsconvenant te laten herzien. Indien u dit samen wil, kan Scheiden in Almelo u verder helpen. Door het echtscheidingscontract open te breken, kunnen wij u snel van dienst zijn om de aanpassingen door te voeren in een nieuw echtscheidingsconvenant. Wanneer één van u beide het echtscheidingsconvenant wil laten herzien, dan hangt het grotendeels af wat er momenteel is afgesproken in het convenant.

Mijn ex houdt zich niet aan de afspraken

Wanneer u het echtscheidingsconvenant wil laten ontbinden, omdat uw ex-partner zich niet aan de afspraken houdt dan is dit in theorie mogelijk. Als er in het echtscheidingsconvenant staat dat het niet of slechts gedeeltelijk gewijzigd kan worden, is het alleen mogelijk om te eisen wanneer uw partner het echtscheidingsconvenant niet nakomt. Scheiden in Almelo kan u van dienst zijn in het begeleiden van dit traject.