Scheiden in Almelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Almelo is uw partner van A tot en met Z betreffende echtscheidingen. Binnen Scheiden in Almelo werken wij samen met een groot team van professionals. Deze professionals zijn bevoegd u verder te helpen met alle financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Almelo verzorgt niet alleen een nette echtscheiding, maar richt zich samen met u op de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Onze werkwijze

Op een professionele en betaalbare manier scheiden? Is dat tegenwoordig nog mogelijk?

Scheiden in Almelo heeft voor u een totaalplan ontwikkeld om dit op een fatsoenlijke manier te kunnen regelen. Wij zijn uw partner voor alle echtscheidingen. De beslissing om te scheiden is vaak een emotionele keuze, die vaak veel verschillende type vraagstukken met zich meebrengen. Wat moet er allemaal geregeld worden? En wie kan dit het beste voor mij doen?

Scheiden in Almelo bestaat uit een team aan professionals die opgeleid zijn in verschillende facetten met betrekking tot uw echtscheiding. Scheiden in Almelo stelt een team op maat voor u samen. U wilt natuurlijk de beste hulp in deze periode van uw leven. Gezamenlijk zorgen we dat er op een zo goed mogelijke manier gescheiden kan worden. Onze visie is niet alleen verzorgd einde, maar ook de start van een nieuw begin na uw scheiding.

Scheiden in Almelo stelt per echtscheiding één vast contactpersoon aan die uw echtscheiding behandelt van begin tot eind. Deze contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt tijdens het echtscheidingsproces. Uw contactpersoon zorgt daarnaast ook voor dat alle professionals direct te werk gaan. Hierdoor worden meerdere aspecten omtrent de echtscheiding direct in werking gezet. Dit zal u tijd en geld besparen in het gehele proces.

Een echtscheiding brengt vaak veel zorgen voor u (en eventuele kinderen) met zich mee. Er gaat immmers veel veranderen. Daarnaast stromen de torenhoge rekeningen één voor één binnen. Dit in een tijd dat u zich eigenlijk wil richten op uw leven na de scheiding. Door middel van vrijblijvend gesprek, kunnen wij bekijken welke professionals ingeschakeld dienen te worden in uw situatie. Dit is met name van belang om zoveel mogelijk te besparen. Scheiden in Almelo heeft met alle samenwerkende professionals al prijsafspraken gemaakt omtrent de tarieven. Deze prijzen zijn dermate scherp, dat de echtscheiding betaalbaar blijft.

Het voordeel van het samenstellen van een team is, dat de echtscheiding wordt behandeld door een professional die hier dagelijks mee in aanraking komt. Mede door de ervaring die zij hebben opgebouwd, weet u altijd dat kwaliteit omtrent uw vraagstukken bewaakt blijven. Heeft u bijvoorbeeld een financiële vraag? Dan wordt deze behandeld door onze financieel adviseur. Wilt u advies over uw hoe om te gaan met uw kinderen? Dan helpt de kindercoach of mediator u verder.

Ons team van specialisten bestaat uit:
Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar.