Scheiden in Almelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Almelo is uw partner van A tot en met Z betreffende echtscheidingen. Binnen Scheiden in Almelo werken wij samen met een groot team van professionals. Deze professionals zijn bevoegd u verder te helpen met alle financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Almelo verzorgt niet alleen een nette echtscheiding, maar richt zich samen met u op de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Over ons

Het concept van Scheiden in Almelo

Scheiden in Almelo is ontstaan vanuit assurantiekantoor Zandstra Financieel Advies. Geregeld komen wij in aanraking met cliënten die in echtscheiding liggen. Waar de werkzaamheden in het verleden uitsluitend financiële vraagstukken waren, kunnen wij met Scheiden in Hengelo uw volledige echtscheiding volledig behandelen en begeleiden.

Erik Zandstra is geboren op 13 juni 1987 te Hengelo, echter getogen met vader, moeder, zus en broertje in Haaksbergen. Na zijn lagere en middelbare schooltijd gaan studeren in de financiële dienstverlening. In 2011 is hij begonnen met assurantiekantoor Zandstra Financieel Advies. In 2014 heeft hij besloten om samen met Boekhouding Twente zich te vestigen in Hengelo. Waar zijn expertise stopt qua fiscaal advies, borduurt Boekhouding Twente verder. Naast het bedrijfsleven is hij al actief als hoofdtrainer in de voetbalwereld. Zijn doelstelling is altijd om op een professionele en betaalbare manier financiële advies te geven.

Mensen voor u zochten naar: