Scheiden in Almelo

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Almelo is uw partner van A tot en met Z betreffende echtscheidingen. Binnen Scheiden in Almelo werken wij samen met een groot team van professionals. Deze professionals zijn bevoegd u verder te helpen met alle financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken. Scheiden in Almelo verzorgt niet alleen een nette echtscheiding, maar richt zich samen met u op de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Rechtsbijstand echtscheiding Almelo

Rechtsbijstand echtscheiding Almelo

Wanneer u een echtscheiding wil maar er niet de financiële middelen voor heeft is het misschien een idee om te denken aan rechtsbijstand voor uw echtscheiding in Almelo. Met rechtsbijstand voor uw echtscheiding wordt uw scheiding gedeeltelijk vergoedt. Scheiden in Almelo kan voor u kijken of u in aanmerking komt voor rechtsbijstand bij uw echtscheiding. Als u in aanmerking komt voor rechtsbijstand bij uw echtscheiding kunnen wij er voor zorgen dat uw echtscheiding op basis hier van wordt betaald. U moet dan echter wel een aanbetaling doen aan Scheiden in Almelo.

In aanmerking komen voor rechtsbijstand voor uw echtscheiding Almelo

Of u in aanmerking komt voor een subsidie bij uw echtscheiding wordt bepaald door de Raad voor Rechtsbijstand. U komt in aanmerking voor rechtsbijstand bij uw echtscheiding als uw inkomen niet hoger is dan een bepaald bedrag. Mocht u hier voor in aanmerking komen dan bestaat nog steeds de kans dat u uw echtscheiding zelf moet betalen. Dit gebeurt als u door de echtscheiding vermogen opbouwt. Dit kan bijvoorbeeld komen door de verkoop van uw woning.

Welke kosten dient u zelf te betalen bij rechtsbijstand voor uw echtscheiding Almelo

Helaas kan rechtsbijstand niet uw gehele scheiding vergoeden. U dient namelijk ook nog een eigenbijdrage te leveren. De hoogte van deze bijdrage hangt af van uw fiscaal jaarinkomen.